Vastgoedbeheer
 

Schoonmaak

Het schoonmaken van gebouwen en terreinen is een vak apart, indien dit niet goed en veilig gebeurd heeft dat nadelige gevolgen voor mens en welzijn. Een slecht schoongemaakt gebouw of terrein is niet alleen vervelend voor het oog maar brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee.
Daarom vinden wij van PSG vastgoedbeheer en dienstverlening dat u als klant het recht heeft op een goed schoongemaakt gebouw of terrein. Onze schoonmakers zijn mensen die hun vak verstaan en oog voor detail hebben.
In de huidige schoonmaakbranche zien wij helaas dat de druk om tegen zo laag mogelijke kosten zoveel mogelijk werk wordt verricht. Dit is gewoon niet mogelijk, laat u dan ook niet verleiden tot goedkope oplossingen.
Half werk is niets waard. U speelt niet alleen met uw eigen gezondheid maar ook met dat van uw medewerkers en bezoekers. Schoonmaken.....laat het over aan gemotiveerde mensen die weten wat schoonmaken is.

Al onze medewerkers zijn gescreend en hebben geheimhoudingsplicht.

Schoonmaak inhuren voor bedrijven
Als het om schoonmaak gaat is hygiëne van het grootste belang. Huur daarom alleen specialisten in die zorgvuldig schoonmaken en werken volgens een vast protocol.
Betaalbare en goede schoonmaak nodig?
Neem contactop met PSG Vastgoedbeheer en dienstverlening.


©2012 Protect Security Group